20 augusti 2023
17:00

Ödåkra IF

Referat: Vejby IF - Ödåkra IF

Söndagens match mot Ödåkra blev en tight historia som avgjordes i sista minuten!
Vi inledde matchen bra och skapade ett antal bra skottlägen samt farliga inlägg från högerkanten där Agim kom runt fint flera gånger.
Vi ägde de första 20 minuterna men lyckades inte göra mål och efter det blev vi lite passiva och lät Ödåkra komma fram skapa några halvchanser.

Efter 0-0 i halvtid och gott snack om att verkligen steppa upp i andra halvlek tog vi kommandot i matchen igen och fortsatte skapa skarpa lägen men Gurras lobb gick precis över ribban och när Gurra laddade kanonen räddade Ödåkras målvakt snyggt uppe i sitt vänstra kryss…

Så i ett av sina få anfall gjorde Ödåkra 0-1 efter drygt 10 minuter. Vår spelmotor Sandro utgick skadad (foten) men vi gav oss inte utan fortsatte att trycka på. Efter ett fint inlägg från Olausson nickskarvade Jordö in kvitteringen.
Vi fortsatte att trycka på med allt vi hade och i matchens sista minut levererar Andy en lång höjdare som Rille påpassligt hinner först på och lobbar in över målvakten??. En minut kvar ochen rättvis seger var i hamn??

Jalle gjorde comeback i kassen och stod för några riktigt svettiga räddningar under matchen. Cred till matchcoach Andy som ledare, även på planen, och i övrigt skall samtliga i laget ha plus för en fin insats där vi gav allt och bärgade en härlig seger??

Nu laddar vi för ”seriefinal” borta mot Eskils på söndag så anmäl dig nu så vi får ihop en superstark trupp.